Top categories
Quick Links


Place here any module, widget, design or HTML. for example menu, categories

MGM INSTAL srl - Magazinul tau de scule si unelte

Politica de retur si anulare

Produsele achiziţionate la distanţă se pot returna conform O.U.G. 34/2014. Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantul că renunţa la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, în termen de 14 zile de la denunţarea contractului.

MGM TOP TOOLS va înapoia contravaloarea produsului (nu si a transportului) în maxim 30 zile, de la primirea produsului returnat, dupa ce a fost verificata starea produsului. Nu se accepta plata ramburs pentru coletele primite. Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la  tranzactionare, in decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului.

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat (în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte şi documentele care l-au însoţit). Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgărieturi, şocuri, urme de montare, urme de folosire excesivă şi/sau intervenţii neautorizate etc. Exercitarea dreptului de renunţare la cumpărare se aplica doar consumatorului definit ca orice persoană fizică sau grup de persoane fizice constituite în asociaţii aşa cum sunt definite la art. 2 pct. 2 OG 21/1992 privind protecţia consumatorilor, republicată, cu modificările şi completările ulterioare. In cazul in care, produsul achizitionat este nefunctional sau prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs functional, cu conditia notificarii in scris la adresa de email mgm_instal@yahoo.com in termen de 48 de ore de la primirea produsului. In situatia in care Produsul nu mai este disponibil fie se va inlocui cu un produs similar, la alegerea clientului, fie se va returna contravaloarea acestuia.Daca ai cumparat mai multe produse de acelasi fel si vrei sa le returnezi pe toate, asigura-te ca doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se accepta doar daca sunt sigilate.

menu